• Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği 1. Genel Kurulu Yapıldı.

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği 1. Genel Kurul toplantısı 01.07.2017 tarihinde Balıkesir’de gerçekleşti. Ata sporumuz Yağlı Güreşe gönül veren belediyelerimizin Balıkesir’de buluştuğu genel kurulda, Birlik Başkanlık Seçimi ve Katip Üyelerin Seçimi,Meclis 1. ve 2. Başkan Vekillerinin Seçimi,Encümen üyelerinin Seçimi,Plan Bütçe Komisyonunun teşkili ve komisyona üye seçimi,Kadro İhdasının yapılması,2017 Yılına ait Mali Bütçenin oluşturulması,Kurumsal Kimlik ve Logo Çalışmalarının DeğerlendirilmesiGündem maddeleri karara bağlandı.Alınan Kararlar doğrultusunda; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Birlik Başkanı seçildi.Başar Atikbay ve Turgay Kılış kâtip üyeliğine, Feyzullah Uygur ve Mehmet Tüysüz ise yedek kâtip üyeliğine seçildi.Meclis 1. Başkan vekilliğine Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan, Meclis 2. Başkan Vekilliğine Beyağaç Belediye Başkanımız Mustafa Akçay seçildi.Encümen Üye Seçimleri Sonucunda oluşan liste ise şöyle;Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı: A. Edip UğurEdirne Belediye Başkanı: Recep GürkanGebze Belediye Başkanı: Adnan KöşkerYunusemre Belediye Başkanı: Mehmet ÇerçiElmalı Belediye Başkanı: Ümit ÖztekinKaresi Belediye Başkanı: Yücel YılmazDöşemealtı Meclis Üyesi: Ramazan Bahşi Toplantıda alınan kararların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Soru ve Görüşleriniz